• image
Previous Next

ÅPNINGSTIDER


Man-ons:
Stengt
Tors: 1200-1900
Fre-lør: 1200-2000
Søndag: 1200-1900

*Åpningstidene gjelder kjøkkenet

 
Vi tar imot selskaper,
bussgrupper,
minnestunder etc også utenom åpningstidene.
Ring for bestilling.
 
 polsak
     
fb sh   instagram 3 256

Ekteparet Kaja og Eirik flyttet fra politijobb og reklamebransjen i Oslo til familiens gård, Øvre Vang gård på Jevnaker. Med godt mot kjøpte de sammen det tidligere gatekjøkkenet "Sims Kro" i slutten av 2006. Dette ble starten på et år med oppussing, nytt kjøkken og starten på Oldemors Karjol.

Med familien og gode naboer ble Oldemors Karjol reist fra en nedslitt kro til en populær lokal restaurant på Jevnaker. Med gamle kokebøker, en mor og ikke minst oldemor med de beste oppskrifter serveres våre gjester god gammel tradisjonell mat.

Vårt mål er at alle kundene som besøker Oldemors Karjol skal få en nostalgisk opplevelse. Vi håper å oppnå dette både med vår tradisjonelle mat og vårt inventar, som også er til salgs om man finner noe man liker.
Oldemors Karjol ble åpnet for første gang i 2007. Vi satser på god norsk hjemmelaget tradisjonskost med råvarer levert av lokale bønder i området Hadeland/Ringerike.

Restauranten fikk god medfart da Eyvind Hellstrøm besøkte Oldemors Karjol i regi av Tv3 programmet "Hellstrøm rydder opp" i 2008. Han kom tilbake i 2010 og vi samarbeidet om et juleprogram, også da i regi av TV3.
I samarbeid med Eyvind Hellstrøm komponerer vi blant annet "Oldemors grove stekepølse", som i dag er en av våre bestselgere på menyen. Oldemors Grove selges også over disk, for de som ønsker å kjøpe den med seg hjem.

I August 2011 fikk vi Olav Ruud i staben, som tidligere har jobbet flere år på kokkelandslaget i konditorfaget. Vi kan med stolthet servere Hadelands beste desserter laget helt fra bunn!

Vi er i dag 5 kokker og en lærling på kjøkkenet. I restauranten har vi 6 servitører som jobber i turnus.

Fiskesuppe  Saus